There was an error in this gadget

Tuesday, March 30, 2010

hello hydration


sejak menggunakan shampoo ni sewktu bercuti di rumah adik ( cos i x bwk shampoo sendiri bila traveling)

rasanya tlh jatuh cinta pandang pertama dgn
Clairol Herbal Essences ni
kerana
texture rambut menjadi begitau lembut dan tidak cepat gugur serta segar wangi setelah memakainya. bau pun sedap!

gabungan bunga okid dan pati kelapa (santan) akan menjadikan rambut lebih hitam bersinar2

ia juga merawat serta memberikan kelembapan pada rambut kategori kering/ rosak

pix google

cubalah selagi stok masih ada!

ia boleh didapati di Watson's, Guardian dan pasaraya yg sewaktu dgnnya :)

didatangkan dlm 3 pek berasingan

2+1 moisturizing shampoo + conditioner
moisturizing shampoo
moisturizing conditioner
pergi dapatknnya skrg!
saya da! anda bila lagi?....

6 comments:

eynda said...

Alaaa...baru beli syampu lain tadi...hampir2 nak ambik brand ni tauu...rugi...rugi..

I.Q.W.A said...

nak beli jugak la!! :)

snowiffy said...

eynda, ya harus cua yg ini, xpela u habiskn shampoo yg ada dulu pastu switch to tis one ok :)

snowiffy said...

iq : cubalah, pastu update me d result ok :)

Ninie said...

woww mcm duta syampoo dah ni hehehe...ok esok i pergi beli coz rambut i ni pun gugur byk!tq for the info...

snowiffy said...

ninie : harus cuba ok. rambut pjg mmg sllu sgt gugur. i rasa mcm nk potong pendek je, snng jaga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget