There was an error in this gadget

Wednesday, January 27, 2010

jatuh cinta lagi!

hello peeps
sorry jika mood update blog ni suam-suam kuku ya,
bukan tanak update abt myself, dania's or watsoever tapi....
mcm bz, mcm xde mood, mcm xcited n tetiba idea kapoofff!!! gone....with d wind

tapi selagi tuan blog masih bernafas, meh la i sajikan anda semua yg dahagakan cerita handbags dgn entry yg tak seberapa ni.

lately ni dan bersempena tahun baru, rasa-rasa mcm gatal tangan nk tambah koleksi mesti ada yg menyumpah kan? fedulik

(jika hanya....masa dan fulu$$$$ i mengizinkan ya adik-adik dan jika tidak...i hanya akan berangan mak limah je) sukala hati koorg

at least nak
1
2
3
4
atau kesemua warna yg ada
yes its

b.a.l.e.n.c.i.a.g.a
vibrant colors, nmpk yummy n funky
sesuai ke dgn imej bertudung dan usia i yg dah masuk 'asar' ni?
sila jgn muntah *bluek*
love the motorcycle's rather than the giant brief purse yg besar gabak itu
tapi ...kalau ada org nk sedekah bole jimat duit haku, i dont mind to add at least one of this IT bag into my collections ;)

meh cuci mata lagi..
btw Nicole Richie's standing at 5 feet 1 inch / 154.94 centimeters. Nicole Richie weight is 42-47 Kgs
nampak cool kan dgn motorcycle itu :)


kalau nk jual balik pun harga tak la depreciate sgt n i heard d price will be increased once boutique baru dibuka di KL nanti

11 comments:

~Eila @ Along~ said...

wah wah wah..asalkan ade $$$ no hal rembat sebuah dua hehehe

Anonymous said...

how much is it....looks so mengancam....

-visitor-

DaZzlingLilLy said...

erm mmg cantik sis..semuanya ceria2..rasanya i penah tgk fasha bawak balenciaga camni...tapi kaler itam la

mazQ said...

kakak..its gorgeous tau beg nih..sy da aim lama daaa..tp fulus jer xde...anda disarankan membeli sume n menayang kan di blog..amat menggalakkan....oh~! sangat menggiurkannnn~!!!

snowiffy said...

eila: kalau ada fulu$$$$ anything is possible babey! bukan hangkut lagi..SA balenciaga bole mai umah wat delivery mcm si nicole ni tau :)

snowiffy said...

anon : i dunno how much will it be once masuk msia nnti. sure mahal mayb 6-9k or more.

snowiffy said...

lily : mmg cantik n color dia mcm candy kan? sgt yummy. i da terjatuh cinta dgn greyish blue. ada ke? fasha pakai apa pun smua cantik :)

snowiffy said...

mazQ : wah! bersemangat awk comment ya. 7.45am tu pagi tu! owh..kita tidak disarankn membazir. beli satu ckup la utk ada balenciaga dlm koleksi. opss! azam tahun baru, nk hide my handbags purchase. so..no more tayang2 here, insyallah. banner bagaholics pun da diturunkan dr title tu..hehehe

Liyana said...

I was blog hopping & jumpa this blog. Based in KL, they sell pre-owned handbags. A few Balenciaga available. Meracun ni... :)

http://www.glampotboutique.com/search/label/Balenciaga

bitsANDpieces said...

ah, nak jugak kak wiffy :))))

omg..6k-9k or more?

snowiffy said...

liyana : tks fr d info


bits : ya..akak nk juga! but harga erkksss...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget