There was an error in this gadget

Wednesday, November 11, 2009

meh! cuci mata lagi...


tak puas tgk i posing ya???
*try click to tat pix to enlarge utk view pehaku yg besar*

takpe...takpe...

mari tgk mereka beraksi dgn Chanel classic vintage xl jumbo flap itu utk penyedap mata :)

teruja???

try to contact this pweeety ladyverde cos she still open her LONDON order
(i'm not sure whether she cud get this size for u but no harm asking ok)

enjoy d googled picasss ya!!!

5 comments:

::The Shopaholic Tauke:: said...

telan air liur i kejap....:-p

snowiffy said...

hihihi...sabar mai :) kalau nk, u bole order kt verde..latest xl jumbo in silver hardware, she'l be off to lon dec ni :)

E.L.L.Y.N said...

Chanel vintage sangat x dpt di elakkan kan?

p/s: minggu depan i nak pi amik chanel classic kat klcc.. again..heeh

Anonymous said...

drooolllllsssss tgk bag tu..nice catch akak :)
btw nak tny la..akak kan selalu gi boutique bags nak tny ape usually akak tny kat SA tu..how to interact ngn diorg sbb sy kan selalu msuk then bila SA tu dtg sy xtau nak ckp ape ngn diorg..hehehe pemalu..takot nti dorang kate sombong lak..kte kan kena baik2 ngn SA nti dorang layan kte baik..kalo sy senyum jek..

hope dapat bagi tips cket..since sy tgh bag hunting ni..

snowiffy said...

cik E : ya..rasanya harus ada vintage before mula collect yg lain2. vintage tu mcm nenek la kiranya...wah!!! kita nk ikut bole?!?!?!

anon : tks dear. my advice is - juts b urself. x yah nk tunjuk kedivaan, be humble n u ask d SA wats new in market and wat wud they recommand cos beg ni pun ada yg seasonal. u may also ask for classic piece cos msia ni bukan ada 4 musim pun nk digayakn berperingat2. yg penting bila masuk tu n bila u nmpk d SA tu. terus tgk pd name tag dia. address them by their name baru bole mulakn conversation yg x berbaur formal. tats how i approach my first time SA in boutique i visited (kkdg kita ni lebih suka kalau org tu seperti mcm da kenal lama dgn kita but actually baru seminit je. d most important n walaupun tak beli apapun, ckpla thanks to them bila diaorg da penat melayan kita, tell them their infos is very useful for ur future purchase guidance. senyum selalu!!! gd luck in ur bag hunting :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget