There was an error in this gadget

Wednesday, October 7, 2009

whitttttneyyy!!!


Owwhh!!!


M so in lurve with d gorgeous Whitney sunglasses by Tom Ford, telah diperkatakan oleh CPM's and Nora si Lady of Leisure fr quite sometimes but bila i sendiri pergi ke kedai dan mencuba sunnies ni, maka terasa yg ianya amat ringan dan tidak memberi beban pd telinga atau batang hidungku, cun2 terletak kat hidung yg kemek kurang mancung ni n yg paling penting adalah colornye yg not so loud, sgt soft kan color both lense itu? sesuai sgt dibawak berjemuran samada di pantai, di cafe, di mamak dsb n of course ianya tidak mengembangkan tudung sajiku. spt gucci itu. tak tau la whether to get in brown or black color cos dua-dua pun cantik.

yang menjadi persoalan saya kini adalah.....

dimana nak kuletakkan gucci, aigner n dvb yang ada tu. haruskah diadakan jualan blog? sila tunggu entry jualan itu ye kawan-kawan (i knw that hubby wouldnt agree jika i mempunyai lebih dr 2 psg sunnies krn ayat ni akan kuar dr mulutnya "bila nk pakai smua tu, kalau byk sgt kena la pakai waktu malam gaks, barula ROI berbaloi??? n ayat itulah yg selalunya membuatkan akal ku termati sejenak to purchase a new one

samalah kes yg terjadi pada handbag2ku yg sekarang ni terdampar sepi sambil menunggu giliran dijijit walaupun ke pasar malam. hihihi...idam saja tak salah kan..kan...

pssttt verde : congrats on ur new _IN_ n pls uploadla cepat2 itu look!!! mau tgk ke- vogueydevassss-an u memakai si pengganti CHANEL u yg da byk berjasa tu ;)


5 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

uish segan laaaaa...coz it is suppose to be my bday prezie...bday nye lg 2 buln tp sal tk sabar sgt mintak awal2 ;p hehehehe...insyaallah akan diuploadkan pada mase yg bersesuaian :)
im loving my new sunnies to max!!!

so u bile lagie!?!??! :D

LadyofLeisure said...

yanie, best lah kalau you seswai pakai whitney by TF ni jeles i!! hidung ku tak mancung dan pipi ku tersorong2 hahaha. i tumpang gemvira okay hehehe

apesal rahsia 2 ni verde punya new purchase. kasi pecah lah rahsia. verde. cepat upload. hehehe. bz bodi jer hehehe.

snowiffy said...

verde : owh itu advanced bday gift la ya? xpe..nnt da bday baru buat entry! baru la gempak ek. nw kasi sorok dulu..may x beli kot withney ni, sekadar minat je..hihihi

LOL : yuhooo...babe idung melayu cam kita ni mana la nk segempak model yg pakai tu. but kita perasan je yg idung kita tinggi..hihi btw u tunggu 2 bulan lagi..sure verde update tu..tungguuuu!!!

NURUL MAWADDAH said...

Hi! nice sunglasses by TF. kat mane ye nak beli. tq

snowiffy said...

nurul : mmg nice Withney ni. i lom li lagi. mayb u cud ask those optical yg carry TF brand ni not all optical ada. gd luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget