There was an error in this gadget

Tuesday, September 15, 2009

yg sebenarnya...


yg sebenarnya....
i mmg nk sgt beli baju ni utk raya tahun ni. ni pun baru teperasan bila i korek balik photo archives lappie ni. pic pun da diambil frm one of d magazine last year n price arnd rm800+ frm Faiz Boutique subang ss 15. kenapala bole terlupa ya?!?!?!?! sedangkan dlm ati pd masa tu..i wanna get these for raya nxt year! its a must have piece krn i suka pada colors, beads di lengan n leher tu..adoiii! hopefully bila da masuk dlm blog camni, i takan terlupa lagi!




4 comments:

zailamohamad said...

lawa..suka warna pink tu

Ratnariz said...

wow..rm800 mahal gak tu..if kat sini baju cam tu rm200 jer sekali beading and sulam and kain sifon..sib baik la aku duduk sabah..heheh...if kl kopak wit aku..

tapi baju ni cantik sis..jan lupa beli yer..heheh Selamat Hari Raya...

:: vErde+hAzizi :: said...

alaaa nape u tak tempah beli kain aritu..mesti case terlupe la nie ekkkk :D
takpe next yr raya i ingat kan u :D

NadiahKhair said...

Selamat hari raya yanie!!!

Mohon maaf zahir dan batin jika ada tersilap dan terkasar bahasa.

Have a safe journey home.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget