There was an error in this gadget

Monday, July 20, 2009

rezeki saya

 

"org berbudi kita berbahasa, org memberi kita merasa"

terasa amat bertuah dikelilingi jiran yg baik budi

beberapa ujung minggu yg lalu, terima sms dr Lyn :

tot! tot! "nk hantar lasagna ni cos ada buat lebih tadi. u ada rumah ke?"
bukan sekeping dua tau but selori seloyang dia beri. TQ dear :)

another call received on weekdays frm Kak Gee : "ada rumah ke??? nk hantar bubur durian ni...."

moral of d story: walaupun duduk umah merbok jika kita syg kt jiran, jiran pun akan syg kat kita..eewahhh!!!




tks to Lyn for d marvelous lasagna and Kak Gee fr d bubur durian yg sgt yummy!!

Smua sedap sgt!!!! nk mintak recipe bole?!?!!

2 comments:

Kak Inni said...

Salam yanie, mak aihhh terliur sungguh akak tgk bubur durian ngan lasagne tu... bole tak kasi no jiran yanie tu, akak nak jugak... hehehe... just kidding ;-)

snowiffy said...

k Inni, meh pindah sini. mcm2 ada! smua jiran kt rajin buat masak2 n hi-tea! best sgt tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget