Monday, July 20, 2009

rezeki saya

 

"org berbudi kita berbahasa, org memberi kita merasa"

terasa amat bertuah dikelilingi jiran yg baik budi

beberapa ujung minggu yg lalu, terima sms dr Lyn :

tot! tot! "nk hantar lasagna ni cos ada buat lebih tadi. u ada rumah ke?"
bukan sekeping dua tau but selori seloyang dia beri. TQ dear :)

another call received on weekdays frm Kak Gee : "ada rumah ke??? nk hantar bubur durian ni...."

moral of d story: walaupun duduk umah merbok jika kita syg kt jiran, jiran pun akan syg kat kita..eewahhh!!!




tks to Lyn for d marvelous lasagna and Kak Gee fr d bubur durian yg sgt yummy!!

Smua sedap sgt!!!! nk mintak recipe bole?!?!!

2 comments:

Kak Inni said...

Salam yanie, mak aihhh terliur sungguh akak tgk bubur durian ngan lasagne tu... bole tak kasi no jiran yanie tu, akak nak jugak... hehehe... just kidding ;-)

snowiffy said...

k Inni, meh pindah sini. mcm2 ada! smua jiran kt rajin buat masak2 n hi-tea! best sgt tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...