There was an error in this gadget

Monday, July 20, 2009

m back


blog ini sdg di renovasi/ baikpulih renovate underconstruction oleh contractor kelas E
.
Inconvenience is much regretted....

ramai yg rindu ya??? terharu sob*sob*

7 comments:

Tweety said...

hehe.. ingat dah wat private.. puas le duk nak send email.. hehehe welcome back. rindu sehhh

Amelia Khalik said...

chewahhhh...wajah baru..hehehe..nice..dah siap blom??

lady of leisure said...

OMG yanie, i thought dah tak leh baca dah. i baru ingat nak suruh verder bgth u suh invite i hehehe. welkam bek!

Betty A. said...

hah...ingt sudah private td...pias la nk cr mcm mana nak anta email..hehehe kalau private jgn lupe invite yer.. ;D

n.o.v.e.e jahari said...

patutlaaaa.. u r back! ;)

Real Woman said...

beb lepas tgk rumah baru u yg cun ni, i pun pergilah ke link aquapoppy tu nak try tukar rumah gaks.. (jgn marah k..sharing is caring k..hehehe)..tapi lepas tukar terus i tak bole nak post comments on my blog..why eh?

snowiffy said...

tweety/amy/lol/novee/RL : yeahhhh!!! m back but still contractor tgh touch-up here n there. biasala project gov mcm ni, slow skit..hihihi. eh RL aiyooo how to figure out ni spi x leh nk post comment. mayb u delete n reinsall d aqua poppy tu again in yr html ok. gd luck babe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget