There was an error in this gadget

Thursday, July 23, 2009

hari ahad yg malas


dialog ahad lepas, bila da terbangun lewattengahari

huBBi : jom siap! kuar mkn...jom la!

me : mmm....malasla. sambil tgk kain baju segunung dgn tak mandi n taik mata lagi byk yg aku x basuh n dlm dryer pun tak kering lagi. huh!

huBBIi : nk tak?

me : tanak but tapau bole tak? sambil buat muka cute

huBBii : ok i kuar sat.......

1/2 jam later dia siap masak lauk ni kt hassan..pergh!!! ayam kg tu !!!! mmg fo-fular kt hassan ni. branch sec13, putraheights and mana lagi ek?..

mmg virus malas melanda, mangkuk lauk pun aku guna plastic tu je sonang!

5 comments:

Mrs LVoe said...

sib baik sha x terliur :P

Kak Inni said...

Hi yanie, DH selalu gak bwk lunch kat rest Hassan tu... paling best ayam goreng kpg cicah air asam ngan ketam masak lemak... perghhh dah berkecur air liur nih... eheheheee

eynda said...

Restoran Hassan memang best...especially ayam goreng kampung....kekadang pegi tapau kat situ jugak :-)

Real Woman said...

i cari mcm nak rak rest hassan ayam kampung ni kat sec 13 tak jumpa2! kat mana exactly eh?

ERMAYUM said...

salam- lapar la duk baca past entry u pasal food- lmbt lagi bukak posa ni :)...
ayam kg hassan ada kat sec 7 gak sebelah belah linda on nasi ayam- sebelah klinik rosli- sama ja rasa dia power gak - kat sec 13 makcik dia punya- kat sec 7 anak sedara- sama rasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget