There was an error in this gadget

Wednesday, June 10, 2009

mari melaram...buy with confident!!!


kpd pelanggan yg dihormati
silalah jamu mata ya...clap! clap! clap!...












sila abaikan muka model yg dipaksa bergaya itu
-di atas adalah sebahagian dr koleksi yg ada dan byk lagi semasa preview nnti-

mungkin ramai di antara kita yg Tak MAMPU, Kurang MAMPU dan Tersangat MAMPU (tapi nk berjimat) membeli secara walk-in di local boutique/online purchase secara TUNAI, HUTANG, ANSURAN serta CREDIT CARD (hutang bank kejap) serta PESAN kat kekawan, sedara mara dan keluarga yg berada di luar negara utk melaram dgn T's PoloRalphLauren, HaCkett dan La MaRtina, di sini kami ada penyelesaian secara tunai dan semestinya murah dari harga pasaran dan anda masih boleh melaram dgnnya...(kpd sesiapa yg ala-ala diva n brand-concious/ nk pertikaikan kualiti/ nk dpt satisfaction beli/ nk dptkn feel shopping kt boutique dgn udara segar aircond serta airfreshner dan layanan VIP dr SA serta dpt boxes dan segala mcm original paperbags adalah dinasihati berurusan terus dgn butik krn kami tidak menyediakan kemudahan tersebut pd harga yg murah ini. harap maklum ;)

PoLo & Hackett T's @ rm150 (short sleeves)
La Martina @ rm380
more polo shirts and jeans over preview
pls call fr appointment : 012-2048141
email me for further enquiry : snowhite75@gmail.com
what u see is what u get and terms payment : cash on delivery only!

7 comments:

Mrs LVoe said...

im interested :-)

C!kpuanmuda said...

nak nak! buat online lah babe!!

calla_lily said...

i like your red tee!

nosa said...

me too.. very interested. i ve sent you email.

Anonymous said...

nak tanya, ni original ke? ataupun imitation ataupun original tapi reject punya? interested gak ni nak beli...

Razallie Zainne said...

Hi Yani,

Raz here (razali) hope you don't mind I promote kat FB about your blog and POLO collection. Coz ada abt 6 friends sume mintak I taruk gambar kat situ... nak tgk... =P

snowiffy said...

nisha : thx fr ur support in promoting my tees. Luv u babe!!!

cpm : bukan tanak buat online, i prefer customer jmpa fr fitting to avoid any incovenient. kkdg tu size lain, ada yg slim, perut buncit, dada beso, lengan beso..hehehe bak kata mcm2 ada!!!

callalily : u nk oder ke? size apa ya? nnt i reserve kn.

nosa : kita xchange email ya dear

anony : i cannot claimed this as an 'original' product as per boutique selling cos you might find a minor defect here n there with tak terperasan oleh mata and i must say that this is nearly to original with grade A++ tapi masih tak bole claim original cos Ralph Lauren ada Trade Mark (nnt i kena saman pulak).

so what i can say, if u dont mind wit d quality, just purchase with confident ya. Bayangkan kalau butik jual rm600-800 and u pay only rm150 fr the same design which ppl takan perasan n look into details for the logo, stitches, colors, materials and whatsoever...and for me why not? murahkan ;) tgk je cara kami menggayakannya.,nampak real kan ;)

zali : thks fr promoting my business. insyallah bole i cepat2 join u/hanis business after this. Amin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget