There was an error in this gadget

Wednesday, June 3, 2009

m bz n exhausted..


last week was hetic due to :-

1. my niece n parents turun KL to attend wedding at semenyih, adoi jauh sgt. berpeluh ketiak n celah bedah krn kipas yg dipasang dikemah itu adalah nyawa-nyawa ikan. nasib baik ada mr.garmin guide us till semenyih police station. kalau x, sure sesat punya. congrats to anak buahku yg berkahwin ikut my tips~carilah jodoh di internet. LO

2. MIL admitted - operation buang gallstone~ byk gile mcm biji sawi. me n hubby da jadi mcm zombie dok spital ada panda-eyes juga, tks to d very supportive couple qisti n fiza juga yg byk membantu n berkorban masa ya, yg sudi2 lawat pun tQ, yg dtg tunjuk2 muka je pun tima kasih la ya, yg x sanggup nk stay tu..ntah la...moga2 dptla hidayah secepat mungkin. amin amin..

3. mcm2 permit nk buat, employment, professional, renew license la, check tender la..adoi mana satu priority ni?...but ok la if smua ma$$$yuk! walaaaa!!!!

4. sibuk cari Guess wedges yg diimpikan but bila da jmpa n try kt pavillion, ia sgtla tidak selesa dan ketat walau pd size standardku 39. so..passed la!

5. end up buying C&K n Aldo killer-heels on sale yg mmg menarik pd mataku sorg la but tak tau mana nk catwalk dgn kasut setinggi tu. sambil selam minum air (dpt 2 sets of bangle silver n brass)~suke!!!

6. terpandang lembaga yg pernah hidup b'sama dan kenali lima tahun dulu (kenang lama tu) kt pavillion sewaktu tgh jln dgn lovingnya dgn hubby menuju la bodega. owh! tak sangka idup lagi rupanya..apapun aku bersyukur dgn apa yg dikurniakn skrg. syukur sgt sgt.~ no regrets n no turning back!!!

7. sibukkan diri lagi dan lagi dan lagi....

8. terkilan dgn sikap beberapa individu yg terlalu mementingkan diri sendiri dan hipokrit (da tekuar topik ni, tapi mmg i emosi yg teramat masa ni) benci pun ada..meluat pun ada...bak kata macam-macam ada!!! arrghhhhhhh!!!!!!!

9. esok happy cos ada gathering~ just wait fr d updates k.yeh!yeh!


2 comments:

kaezrin said...

take one step at time dear..kang ader kiter pulak yg breakdown...

sisdee said...

dah lama u tak post about ur bag..share le ngeh..ngeh..suke tgk :D

ur new kasut pn share2 le leh cuci mata :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget