There was an error in this gadget

Wednesday, May 27, 2009

malaysia boleh!!!


internet connection bengong sehari suntuk kt ofis ni, kejap ada kejap takde n kejap lagi hang, potong stim betul cos m craving ek...craving nk membaca entry uolls. da nk senja baru dia ok. my advise to nisha ikut tips the pink stilettos on her latest entry to avoid PHD or negative comments in ur blog. it does help me alot n to cpm..congrats!!! on all ur 'new' purchase~jgn lupa reveal ya!!!, to verde..abiskn entry holiday tu cepat2 ya..x sabar nk tau ending u smuggle back all d cute FM's tu sampai x tinggal habuk pun..hehehe n to d rest blogmate, nnt ada masa lebey, i'll b visiting ur blog soon hokey.

after reading amelia khalik's blog yesterday, i terus jatuh chen-ta dgn itew wedges n my hunting begin lepas keja. i mmg suka sgt dgn designnya~ so seexxxyyyyy (pd pandangan mata i la). bersemangat pi GUeSS @ OU dgn mission nk cari wedges ni but sadly the SA told me that they nvr had this model in store NEVER (biar betul budak ni..he's a guy?!?!?) or mmg da SOLD OUT???? i want in black size 8.5 kalau ada tlg la reservekn . anybody knows mana i nk dptkn ya or shud i go to MV or The Gardens just for d shoes...yes i shud!!! esok la kot...

amy, i curik frm yr blog buat ilang rindu yek ;)
http://ameliakhalik.blogspot.com

disebabkn pergi OU agak lewat (mlm da), n frustrated bila wedges xde kt sana, i tawaf the whole floor masuk Aldo-passed, Nine West-passed, Pedro-passed, and this gorgeous shoes really catch my eyes. bila pusing tgk belakang dia..Made in Malaysia lagi!!! its Charles & Keith. Cayalah!!! Malaysia Boleh!!! Ianya sgt selesa dipakai dgn harga yg sgt berpatutan dan juga belt yg murah ala-ala kalau ilang kena rembat tak lah regret sgt. owh! tak sangka ya kasut buatan GOMBAK ini cantik dan sgt selesa.


4 comments:

Ratih Sulastri said...

Charles n Keith Malaysian ke Kak Yanie? Mcm Singaporean je. Sbb before ada kat Malaysia, Jakarta n Singapore dah ada C&K wayyy back dah.

Amelia Khalik said...

Yanie..babe..gi lah Mid Valley..confirm ada. tuh lah i cakap SA Guess kat Ou tuh blom khatam product knowledge dia..kehkehkeh. Anyway ur charles n keith tuh cantik jugak..but kalau wedges laaaggggiiii cantekkk..hehehe..it's so the IN style now kay..hehehe

The Queen Bee said...

i dahh try hari tu kat gardens ada 8.5!!! cpt gii

snowiffy said...

ratih : yup i heard abt C&K lama da but x cuba beli. tis is my first purchase of C&K n m loving it. tak tau pun d bqutique da wujud in OU since last Jan. Malaikat tutup kot mata ni...hehehe

amy : owhhh!!!! kasi bakar sama i ya. ni lagi buatkn i berkobar2 to hv additional wedges in my collections. yg lepas2 pun x pakai sgt. ROI x bebaloi..but cantik punya pasal~ Aiman tak kisah ;)

hanis : TQ gal..nk gi after work ni n wish me luck ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget