There was an error in this gadget

Tuesday, April 14, 2009

my fav spot @ home...


2006

sedang saya mengemaskini archive iphoto, terjumpa gambar lama ruang tamu. i guess this is one of d best angle yg diambil dan sudut yg paling cosy di 'teratak' buruk kami. kenapa saya suka sudut ini? mainly bcoz :-
  • telah di 'casa impian'kan oleh pemilik 2x atas ilham sendiri dlm masa 3 tahun
  • ianya adalah tpt lepak seharian kami menonton tv
  • tpt melayan tetamu yg dtg juga
  • dijadikan tpt rehat cum tpt mkn kami ber 'ala-ala jepun' even da ada dining table
  • i suka combination mix n match furtniture di sudut yg kecil ini
  • painting foxtail lily dr alam arts yg menyegarkan
terasa nak tag : nana, verde, fynnaz, yaya, mimielola, k.zia, cpm, hanis, nisha, ninie, reena dan whoever yg terasa nk buat tag ni ya ;) dipersilakan...

2007 till now

6 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaaaaaa...suke2 nk buat...tp i ade byk fav spot!!!!! camne??? huhuhuh

snowiffy said...

verde: buatla cepat! bohhh je smua fav spot tu. i pun actually nk letak byk but takut ada org muntah je nnt. huhuhu..pix tu kira d best one la psl mmg lepak situ setiap ari..hehehe

k.zia said...

wow ... transformasi yang baik sekali ... :)

akak pun ada banyak fav spot. Nnt akak tepek fav spot akak kat blog akak ye .. tunggggguuuuu ... :)

Mrs LVoe said...

alamakkk umah mama leh x since sha dok ctu hehehe

Delia said...

yanie!!! nak tanya where did u get that floor lamp???! i've been looking for it tapi tak tau mana nak cari! hehehehe and is it expensive?

snowiffy said...

delia..nnt i email u the shop details ek. kt damansara je. i kena cari balik resit dia ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget