There was an error in this gadget

Wednesday, March 18, 2009

ayam penyek Waroeng Penyet


beef 'bakso'

Craving fr ayam penyek @ D Curve shopping mall almost every month. Once a month mmg pergi mkn sana, kkdg2 ter trice a month pun ada psl I suka sambal power n kepenyekkan dia. Hubby loves d ikan talapia bakar. Typical me stick to my ayam penyek forever. Here goes our portion...

mine sebakul da cukup + avocado drinks

his portion selalunya 2 buckets sorg~erkk

5 comments:

Nadia Dzai said...

kat mane nieh, sgt menarikkk

Mrs LVoe said...

d curve dsara dear. near ikano 1st floor.

sha byk kali approached hubby p cni tp dia xmo. pnh rasa ayam penyek kt sunway. sambal dia sedappp

Ninie said...

i suka jgak food kat sini...2 bakul sorang hihihi kecik kan ikan kat ctu..i pun rasa tak cukup..

naddy said...

iskkkk mcm dah lama je x pekena ayam penyet ehehe dulu2 masa mula2 bukak portion dia mcm besar sikit, nowadays dah mcm getting smaller...

sweet girl said...

saya penah jumpa akak sekali mase kt ayam penyet ni, of coz u xkenal me, tp i senyum je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget