There was an error in this gadget

Thursday, December 4, 2008

My Endless LVoe...


Nana, upon yr request. i've arranged a quick photo session for d LVsssss ya

in memory

AND THE SURVIVORs are......

speedy 30
+
hampstead mm

i'm blessed n i heart the new comers...



trouville noir + alma noir + trevi pm ebony + mahina xl - black +porte` tresor int'l blanc

+ priscilla MC in blanc

+ manhattan pm + beverly pm in monogram

8 comments:

naddy said...

whoahhh lovely....

Mrs LVoe said...

congrats sis.. cantik la ur collections.. syiok tgok. sis dok kgsaas yea? dekat je our hse :)

Fynnaz said...

Wah..ur collection mmg drooling. But missing something lah. Kena add 1 bag mono niiii (since ur tivoli mono dh kena curik kan?) Alasan yg baik utk tambah lagi kahh? hehehe.

Nana said...

wooooootttt!!! Absolutely FANTABULOUS!!!! OOooOOOooOO Total utter Enviousness!! eheheheheh! Really an LVholic! hahaha!

About hubby saying no more LV after this .. apa lagi .. tukar beli CHANEL laks lah! bwahahahahahah!!!!

Anonymous said...

Salam -

trevi pm tu memang idaman kalbu..RM5.5K...(still this price k)...hmmmmm

Anonymous said...

Yanie, semua cantek! We've got 2 same items..Priscilla and Trevi, but my trevi yg GM lah coz yg PM dgn I tak berapa sesuai...
Hehe, nak cakap sama macam Nana, why not next wishlist masukkan Chanel? I pun dah banned, and nak let go untuk get a new ones pun tatau dah coz semua sayang! =)

U mmg tak pakai sgt ur collections ke? Semua nampak baru..and gambar u pergi jalan2 with ur collections pun takde... I dulu pun camtu, sayang and takut nak pakai...satu lagi malu, esp depan org yg kenal, mesti tegur...Tapi tulah, ikut niatla kan..bukan nak menunjuk, just adore the items! Now I hentam semua pakai coz want to make my money worth!

snowiffy said...

naddy : tq dear

nisha : yup, i dok kgsaas. ur collection pun apa kurangnya! i drool gaks tau ;)

fynnaz : no la, i don't think mr B will agree if i take tivoli again. tgk dulu mcm mana..so far m in lurve with MJs stam bag now. LV StOP kejap.

nana : aiyooo!!!! it CHANEL byk MAHAL lar. ku x mampu lagi n Mr B still lom approved tat brand dia ckp d design n quilted r too proper. adoiii, apa alasan lagi yg harus ku beri?!?!?!?

anoy : trevi pm is rm6250 in KL but i got it way cheaper in london.

yaya : darling! ur collection lagi la i drool tgk. Semua chantek2. kalo kira yg ilang dulu, i can take trevi gm wit d price. but m still in lurve wit pm n m sticked cari d replacement lepas kena curi tuari.

now ni i pun da lenjan semua bag tu esp si mahina tu. sampai huBBi bosan tgk i pakai d same bag everyday...hehehe

ibuhannah said...

hi,

i found your blog while blog hopping. Jahatnye pencuri...! ade ke curi bag LV.. Gile advance..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget